ONZE WERKWIJZE

Betaalbaar

Rechtshulp is duur en wordt voor veel mensen onbetaalbaar. Dat mag niet. Iedereen heeft recht op goede, betaalbare rechtshulp. Daarom houden wij onze vaste kosten laag en rekenen scherpe tarieven. Bij ons geen directiemeubilair ….. wel een leuk kantoor en een goede kop koffie!

Communicatie en overleg

Procederen is duur en belastend. Procederen doe je alleen als het echt niet anders kan. Wij doen er alles aan om het conflict niet te laten escaleren en – samen met u – naar duurzame oplossingen te zoeken. De sleutel is: communicatie en overleg.

Begrijpelijke taal

Juridische taal is vaak ingewikkeld en ouderwets, terwijl dat helemaal niet hoeft. Wij doen ons best alles helder te verwoorden. In normaal Nederlands.

Uw mening telt

Omdat we graag willen weten hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren, vragen we hen een vragenlijst in te vullen en aan ons op te sturen. Die vragenlijst staat hieronder: door erop te klikken kunt u de lijst downloaden.

formulier-klanttevredenheid.pdf (396 downloads)

Bent of was u client? Wilt u dan de lijst invullen en aan ons mailen? Het hoeft niet veel tijd te kosten en u doet ons een groot plezier!

De sleutel is communicatie en overleg.

            Logo ADR register        

Bollen Van Scheppingen Advocatuur & Mediation is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en als mediator geregistreerd in het kwaliteitsregister van ADR.