Betaalbaar

Rechtshulp is duur en wordt voor veel mensen onbetaalbaar. Dat mag niet. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede, betaalbare rechtshulp. Daarom houden wij onze vaste kosten laag en rekenen scherpe tarieven. Bij ons geen directiemeubilair ….. wel een leuk kantoor en een goede kop koffie!

Overleg  

Procederen is duur en belastend. Procederen doe je alleen als het echt niet anders kan. Dat geldt al helemaal voor echtscheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Wij doen er – samen met u – alles aan om het conflict niet te laten escaleren. De sleutel is: communicatie en overleg.

Aandacht voor mensen

Wij kijken niet alleen naar het juridische plaatje, maar ook naar het verhaal daarachter. Wat zijn de werkelijke belangen, waar het gaat echt om? Zo kunnen we werken aan een oplossing waar u echt wat aan heeft.

Begrijpelijke taal 

Juridische taal is onnodig ingewikkeld en ouderwets. Wij doen ons best alles helder te verwoorden. In normaal Nederlands.

Tot slot: uw mening telt

Omdat we graag willen weten hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren, vragen we hen een vragenlijst in te vullen en aan ons op te sturen. Die vragenlijst staat hieronder: door erop te klikken kunt u de lijst downloaden.

formulier-klanttevredenheid.pdf (233 downloads)

Bent of was u client? Wilt u dan de lijst invullen en aan ons mailen? Het hoeft niet veel tijd te kosten en u doet ons een groot plezier!

 

Als je praat, herhaal je vaak iets wat je al weet. Als je luistert, leer je vaak iets nieuws … (Dalai Lama)