Reviews

We willen graag weten hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Daarom vragen we hen dit online vragenformulier in te vullen na afloop van een zaak.

Een greep uit de recente reacties (2020 – 2021).

“Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. De advocate heeft veel kennis van zaken, reageert snel en is helder en duidelijk in haar reacties en uitleg.”

“Ontvangst en behandeling waren erg persoonlijk. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. De advocaat was deskundig en gaf goede adviezen.”

“Prettig, begripvol en snel geholpen.”

“Ik had moeite om mijn verhaal te doen omdat de scheiding me erg raakte en het onverwachts kwam. ze had echt een luisterend oor en ik had het gevoel dat ze met me meeleefde. Ze heeft me duidelijk uit gelegd hoe het nu verder ging. Als ik thuis kwam en ik had nog vragen was het gemakkelijk om haar te mailen en kreeg vlot antwoord terug. Ze is er echt voor me geweest in die tijd om de scheiding goed geregeld te krijgen. Ze wist heel goed waar ze over praatte en hoe ze moest handelen. Zou deze advocaat echt iedereen die in scheiding ligt aan kunnen raden.”

“Betrokken, gericht, to the point, luisterend.”

“Fijne omgang en goed geholpen.”

“Je hebt het gevoel gehoord te worden en ze denkt met alles mee en komt met oplossingen zonder er een strijd van te maken. Omdat ze zich zo goed kan inleven in de persoon en situatie geeft dit erg veel vertrouwen en rust. Ze is een fantastische advocate met passie voor haar vak.”

“Betrokken, zorgvuldig, goed advies.”

“Een hele eerlijke vrouw die alles snel en accuraat regelt. Ik werd altijd op de hoogte gebracht en wist altijd waar ik aan toe was. Ik ben zeer tevreden. “

“Ik ben erg positief over mijn ervaring met Hedy. Ze is erg betrokken, kundig en sociaal. Ik ben achteraf zeer tevreden met mijn keuze.”