Frank Peeters

Franks missie is het oplossen van juridische problemen. Wat daarvoor nodig is, is praten en luisteren. Aandacht besteden aan de klant. Communiceren in heldere taal.

Arbeidsrecht

Frank is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en aanpalende rechtsgebieden zoals het ambtenarenrecht. Hij treedt op voor werkgevers en werknemers.

Voor de werkgever

Hij is er voor de werkgever om hem of haar te ‘ontzorgen’ en oplossingen te creëren, zodat deze kan doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen.

Voor de werknemer

Problemen op het werk, ziekte, dreigend ontslag zijn dingen die er bij een werknemer er diep kunnen inhakken. In goed en rustig overleg verkent Frank de mogelijke oplossingen en gaat ze realiseren, samen met zijn klant.

Rechtspositie in het onderwijs- en in het ambtenarenrecht

Met regelmaat melden zich klanten bij Frank die werkzaam zijn als ambtenaar of in het onderwijsveld. Voor deze werknemers gelden afwijkende rechtspositieregelingen waarin Frank goed de weg weet.

Oplossingsgericht

Advocaten procederen, Frank ook. Maar niet om het procederen, alleen als het moet. Oplossingsgericht en waar mogelijk natuurlijk het onderste uit de kan halen voor de klant. En soms ook, als de klant dat wil, de grenzen verkennen. Maar Frank schroomt ook niet om nee te verkopen als dat moet.

Polderroots

Frank, geboren en getogen in de Noordoostpolder, is ruim twintig jaar werkzaam als advocaat in de Achterhoek en heeft veel ervaring op meerdere rechtsgebieden, waaronder het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, het strafrecht en het verbintenissenrecht.

Hij woont intussen al meer dan vijfentwintig jaar in de Achterhoek en kent de mentaliteit van de mensen. Die mentaliteit sluit goed aan bij zijn polderroots van aanpakken en niet zeuren. Wanneer er problemen zijn, moet je daar open en rustig over praten, vervolgens samen plannen maken en aan de slag gaan.

In zijn blogs schrijft hij over de ontwikkelingen op zijn vakgebied.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, mail dan met mailto: peeters@bollenvanscheppingen.nl of bel 0544 760036.

“Problemen zijn er om opgelost te worden. En dat begint met praten.”