[rev_slider cslider]Advocatenkantoor Winterswijk.
Bollen Van Scheppingen is een advocatenkantoor in de buurt van Winterswijk, gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht en mediation.
Hedy Bollen is advocaat-mediator. Betrokken. Met oog voor mensen.
Hedy begon haar carrière bij de omroep: ze was jurist en later hoofd van de afdeling Juridische Zaken bij achtereenvolgens NOS, TROS en RTL. In 2000 maakte ze de overstap naar de advocatuur (Houthoff Buruma) en koos daarna voor een eigen advies- en procespraktijk. Ze heeft een ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. De laatste jaren heeft ze zich volledig toegelegd op het familierecht en arbeidsrecht.
Ze is breed opgeleid. Ze studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, behaalde haar propedeuse economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deed verschillende modules psychologie (o.a. klinische psychologie, sociale psychologie, gezondheidspsychologie) aan de Open Universiteit. Ze is ook opgeleid als mediator.
Hedy is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.
“Het mooiste aan mijn werk? Dat is als het lukt om een duurzame oplossing te vinden waar iemand echt mee verder kan.”

WAT WE DOEN

Familierecht lees meer >

Arbeidsrecht lees meer >

Mediation lees meer >

HOE WE WERKEN
Wij beheersen ons vak, dat spreekt voor zich. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundigheid en kwaliteit. Maar wat ligt aan de basis van ons werk? Wat zijn de uitgangspunten?

Lees meer >