Bollen Van Scheppingen Advocatuur & Mediation

VOOR DUURZAME OPLOSSINGEN

Bollen Van Scheppingen Advocatuur & Mediation

GESPECIALISEERD IN FAMILIERECHT

Bollen Van Scheppingen Advocatuur & Mediation

DE SLEUTEL IS COMMUNICATIE

Bollen Van Scheppingen Advocatuur & Mediation

BETAALBARE RECHTSHULP

previous arrow
next arrow
Slider

Hedy Bollen  

Hedy Bollen is advocaat en MfN-registermediator. Zij is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ze begeleidt mensen bij ingrijpende processen, zoals echtscheiding. Haar werkwijze: betrokken, praktisch, mensgericht. Lees verder …

Mediation

U wilt scheiden, het liefst in goed overleg met elkaar. U wilt voorkomen dat de scheiding een strijd wordt. Dan is mediation een goede oplossing. Lees verder …

Advocatuur

Echtscheiding, alimentatie, een ouderschapsplan, een boedelverdeling. Dat zijn allemaal zaken waarvoor u bij ons terecht kunt. Onze aanpak is gericht op het vinden van duurzame oplossingen.


Gratis kennismaking  

Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw advocaat of mediator. Daarom bieden wij een gratis kennismaking van een half uur.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen bij echtscheiding.CORONAMAATREGELEN

Werkwijze op kantoor

U kunt gewoon bij ons op kantoor komen, natuurlijk wel met inachtneming van de regels van het RIVM. We ontvangen niet meer dan twee mensen tegelijk. Daarnaast kunnen besprekingen plaatsvinden via videobellen (MS Teams of Skype).

Rechtszittingen

Veel rechtszittingen zijn aanvankelijk uitgesteld wegens corona. Nu vinden weer zittingen plaats, soms op een aangepaste manier, per telefoon of via Skype. Hier vindt u informatie over het verloop van een online-zitting.